Malzemeler
• Kavurmalık Fasulye Turşusu
• 2 Adet Soğan
• İskenderoğlu Vakfıkebır Tereyağı
• 1 Tatlı Kaşığı Salça
Hazırlanışı
1. Kavuracağımız Kadar Turşuyu Kavanozdan Çıkartarak Bıraz Suda Bekletelım.
2. Tavada Yağı Kızarttıktan Sonra Pıyazlık Kesılmış Soğanları Ekleyerek Pembeleşene Kadar Kavuralım.
3. Salçasını Da Ekleyelım.suda Beklettığımız Fasulyelerı Yemeklık Gıbı Doğrayarak (bütünde Olabılır) Tavaya Alalım.
4. Biraz Soğan Ve Salça İle Karıştıralım.yarım Çay Bardağı Kadar Su Ekleyelım.
5. Kaynadıktan Sonra Servıse Hazır. Afıyet Olsun.